نمای آلومینیوم کامپوزیت

1403-09-13 21:15
ساختار نمای کرتین وال چگونه است؟

 نمای آلومینیوم کامپوزیت:

ورق های آلومینیومی کامپوزیت از سال 1969 در آلمان ابداع گردید.  استقبال و استفاده  بیش از حد این محصول در نما نشان میدهد:

کیفیت مناسب و عدم وجود هر گونه محدودیت در طراحی و اجرای این مصالح است.

   آلومینیوم کامپوزیت پانل  (Acp)

این ورقه ها از ترکیب  دو صفحه آلومینیوم روکش میوشندکه سطح هسته پلی اتیلنی آن را پوشش داده است.

چسباندن این سطوح آلومینیومی به هسته، توسط فرآیند های شیمیایی و مکانیکی صورت گرفته به طوریکه در مقابل ورقه شدن به شدت مقاومت می کند.

کامپوزیت پنل به جز نوع ساده آن انواع دیگری نیز دارد که می‌توان به کامپوزیت پنل نانو، کامپوزیت پنل طیفی (رنگی)، مدل ضد باکتری و مدل مقاوم در برابر آتش اشاره کرد.


ساختارپانل

آلومينيوم كامپوزيت پانل از پلي تايلن با چگالي كم و بدون مسموميت كه به صورت هسته بين دو ورق آلومينيومي با عيار بالا قرار گرفته، با تكنولوژي تركيب پي در پي تشكيل شده است. اين نوع ورق كامپوزيت آلومينيومي به دليل بازدهي و مقاومت زیادش در برابر آتش، مقاومت در برابر اسيد و همين

طور مواد قليايي، امروزه به طور گسترده به عنوان يكي از اصلي ترين مصالح در نماي ساختماني كشور مورد استفاده قرار مي گيرد.

ورق های کامپوزیت دارای قابلیت های زیر می باشد:

1- سبکی وزن :

ورق های کامپوزیت دارای وزن کمی حدود 5-8 کیلوگرم در هر متر مربع می باشند که در مقایسه با دیگر مصالح از قبیل سنگ ، شیشه و سیمان دارای پایین ترین وزن ممکن می باشد. با بررسی های به عمل آمده ، نمای کامپوزیت آلومینیوم حدود 90% سبک تر از

سنگ گرانیت ، 85% سبک تر از سیمان ، 75% سبک تر از شیشه و 50% سبک تر از ورق معمولی است.(کاهش وزن سازه باعث کاهش ضریب زلزله در محاسبات می باشد)

2-  خواص آکوستیک:
فضای خالی پشت ورق های کامپوزیت باعث ایجاد خاصیت آکوستیک می شود. به عنوان مثال وقتی از یک ورق کامپوزیت در یک ساختمان با دیوارهای ساخته شده از بتن سبک استفاده می شود خاصیت عایق بودن صوت آن دو برابر می شود.

3-  شکل پذیری :
به وسیله ی ابزار زوایای مختلف با لبه تیز تا 135 درجه را می توان با این ورق ها ایجاد کرد در حالیکه برای مصالح رایج دیگر فاقد سیمان ، سنگ و شیشه این امر امکان پذیر نمی باشد.

4-  تنوع رنگ :
با توجه به وجود تنوع رنگ ورق ها طراحان می توانند از رنگ های بسیار متنوع و مختلف از جمله رنگ های متالیک در طرح های خود استفاده کنند. برای رنگ کردن پانل ها از سیستم های بسیار پیشرفته و با کیفیت بالا استفاده شده است تا رنگ مورد نظر بالاترین کیفیت و بهینه ترین مقاومت را در برابر شرایط نامساعد جوی و آلودگی های صنعتی داشته باشد.
این خواص به وسیله ی پوشش های فلورایدی یا PVDF تامین شده اند.

5- مقاومت در برابر آتش سوزی :
از لحاظ مقاومت در برابر آتش سوزی این مصالح در بسیاری از کشورها به عنوان مصالح ضد احتراق شناخته شده و مورد استفاده قرار می گیرد و پس از آتش سوزی نیز برای محیط زیست آلودگی ایجاد نمی کند زیرا تمامی مواد بکار رفته در ساخت آن بدون CFC هستند.

6  عملکرد غیر یکپارچه در زلزله :

با توجه به این که این ورق ها به صورت ثابت به نمای ساختمان متصل نمی شوند ، هنگام وقوع زلزله ورق ها در جای خود حرکت کرده و امکان فرو ریختن آن به حداقل می رسد.

7- امکان آب بندی نما :
از ویژگی های نمای کامپوزیت ، امکان آب بندی آن می باشد به گونه ای که امکان نفوذ آب به زیر نما وجود نداشته باشد و آب ناشی از باران و برف پس از هدایت به شیارهای تعبیه شده از محل معینی خارج می شوند . همچنین این ورق ها در مقابل خوردگی ناشی از آب و هوا و باران های اسیدی کاملا مقاوم است و عوامل جوی هیچگونه تاثیری به زیبایی و کیفیت نما نخواهد داشت.

8- بی نیازی به شستشو :

از دیگر ویژگی های این ورق ها تمیز ماندن آن است . دلیل این امر نوع رنگ مصرفی است که در اثر جریان هوا الکتریسیته ساکن در ورق ایجاد نمی شود که گرد و غبار معلق در هوا جذب نشده لذا سطح آن تمیز مانده و هرگونه گردو غبار احتمالی نیز با اولین باران از روی سطح کاملا شسته می شود.

9- قابلیت تعویض پانل ها :

در صورت بروز هرگونه مشکل در یکی از پانل ها به دلایل مختلف، این قابلیت وجود دارد که بتوان بدون خرابی کل نما تنها پانل آسیب دیده را عوض کرده و یک پانل نو جایگزین آن کرد.

 

برای اطلاعات بیشتر همین حالا میتوانید با کارشناسان ما در گروه مهندسی آسمان تماس بگیرید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *