تامین برق جهان با مزرعه بادی به وسعت هندوستان / بلند ترین توربین بادی دنیا در آلمان
دو محقق آمریکایی با شبیه سازی رایانه ای متوجه شدندمزرعه بادی به مساحت هندوستان در شمال دریایی آتلانتیک می تواند برق مورد نیاز جهان را تامین می کند.
به گزارش خبرگذاری مهر به نقل از پی ای ساینس ، تحقیقی جدید نشان می دهد یک مزرعه بادی دریایی در شمال دریای آتلانتیک با وسعت کشور هند احتمالا بتواند برق مورد نیاز جهان را تامین کند. هرچند چنین پروژه بزرگی با چالش های متعددی رو به رو خواهد شد.
دو محقق آمریکایی از موسسه کارنگی محاسه کرده اند یک مزرعه بادی به مساحت 3 میلیون کیلومتر مربع ( مساحت هندوستان ) می تواند سالانه 18 تتروات برق تولید کند. این میزان معادل برق مصرفی سراسر جهان است.
شبیه سازی های رایانه ای نشان می دهند توربین های بادی در شمال دریای آتلانتیک می توانند به ازای هر متر مربع 4 برابر بیش تر از توربین های خشکی ، برق تولید کنند.
برای تامین نیروی باد موجود در شمال دریای آتلانتیک برای تامین برق مورد نیاز جهان کافی است البته جای تعجبی ندارد زیرا سرعت باد در اقیانوس 70 درصد بیش تر از خشکی است.
بلند ترین توربین بادی دنیا در آلمان
بلند ترین توربین بادی دنیا به ارتفاع 264.5 متر در اشتوتگارت آلمان ساخته خواهد شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل قول از نیواطلس ، شرکت max bogl wind اعلام کرده مشغول ساخت بلند ترین توربین بادی دنیا در نزدیکی اشتوتگارت در این کشور است.
قسمت مرکزی این توربین عظیم با سه تیغه 178 متر ارتفاع دار. اما اذتفاع کل سازه 264.5 متر است. این سازه بخشی از یک مزرعه بادی با چهار توربین است ارتفاع بقیه توربین ها به 155 متر می رسد و تمان آن ها مجهز به ژنراتور 3.4 مگاواتی هستند. جالب آنکه در این پروژه از شیوه ای نوین برای ذخیره انرژی تولیدی استفاده می شودکه به توربین ها اجازه می دهد در وضعیت بادهای قدرتمند نیز به فعالیت خود ادامه دهند.
زیر بنای این توربین ها دو برابر معمول است زیرا یک مخزن آب برای واحد تولید برق آبی در دره کنار مزرعه قرار دارد. این باتر های آبی با ظرفیت ذخیره 70 مگاواتساعت برق ساخته شده اند و می توان مازاد برق تولیدی شبکه را ذخیره کرده و در صورت لزوم به کار گیرند.( منبع ماهنامه تخصصی پنجره ایرانیان شماره 124 )